CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 11, 2012

Teringat kata kata "arwah"

Assalamualaikum semua :) .
jam menunjukkan pukul 12.27 AM , dah masuk hari Khamis :) .
masih lagi tak dapat lelap kan mata . Kenapa agaknya ya ? Eyebag,Mata Panda,Lingkaran Gelap Bawah Mata, semua dah singgah disini , Tetapi aku tetap tak dapat lelap :) , dalam keadaan yang agak lapar hehe , tapi masih tiada selera , last makan , masa tengok movie dengan "mereka" tadi je , tu pun melantak makanan feveret " nasi lemak" , seriusly , sedappp hehe , eh tengok da panjang melalutkan . Entri "Teringat kata kata"
kata kata apa agaknya ya ?
Teringat kata kata seseorang yang "pernah" ada bersama aku dulu , siapakah ? okay ni bukan ex boy ke apa ke , tu biarkanlah . sekarang ada yang "TERSAYANG" never let you go , never be replace :) .
dah dah meroyan . Sambung cerita tadi . "kata kata" siapa ?
Seorang hamba Allah yang sangat aku kenali dan baik dalam dunia ni . 'dia' dah pergi . dan satu kesalahan , aku "terhilang" kan apa yang dia bagi , dan aku cari cari tak jumpa . Maafkan aku :"( . Walau dah lama kau pergi , tapi masih segar kata kata kau pada aku . Siapa 'DIA' ? sahabat aku . ( mie ) .
Tak guna nak meratap . aku tak nak cerita panjang panjang , just tiba tiba teringat kata kata nya .

- ECA , kau tahu , kau lain , sangat lain , akan ada orang nampak kelainan kau 
aku jawap dan tanya , apa ? kau merepek kan ? dia balas , kalau aku takde nanti , kau akan tahu kenapa aku cakap macam tu .


okay , sampai sekarang aku tak tahu apa dia . Menjadi tanda tanya . Dan mungkin aku tak ungkit lagi lepas ni . Tapi , selepas "ARWAH" pergi . Ada lagi seorang hamba Allah dah tunjukkan "kelainan" aku yang telah diungkap oleh "arwah" tapi aku masih keliru dan ragu ragu .
Lain apakah ? .

Banyak kata kata dia yang aku susah nak tafsir , kalau orang lain senang sangat aku tafsir , tapi dia . Entah .
Mesti orang akan hairan kan , aku BERSAHABAT dengan lelaki , tetapi dalam hati KAMI tak pernah LUAH CINTA :) hebat kan ? haa ni lah sahabat sejati sampai mati , JANJI AKU DENGAN ARWAH .
"aku takkan suka kau , cinta kau , tapi aku sayang kau sampai mati" So terbukti :) .
aku sekarang mungkin makin lupa arwah , sebab ingat lagi kata kata arwah yang "AKU TAKDE JANGAN NAK NANGIS SANGAT LAH , KAU HAPPY DENGAN BOY KAU JE SUDAH K , DAN PESAN KAT GIRL AKU , YANG AKU SAYANG DIA " . okay siapa girl dia ? haa susah nak mention , jadi lain pulak , yang penting depan mula nama "S" so , tak nak mention , sebab aku dengan "S" kurang baik :) , eh bukan tak baik , kurang okay ? . sebabnya ? adalah hehe .

kata kata akhir "arwah untuk aku"

-Eca , boleh tak keluar kejap aku nak jumpa 
-sorry mie , aku tak leh kua , nak cakap apa cakap la . 
- aku nak g kuantan , kejap je boleh la , nanti aku tak jumpa kau dah
- kau suka merepek , aku malas dengar cakap kau . kau nak g mana?
- suka hati kau lah , ni last kita "cakap" 
- Fine la mie , masak layan kau , k lah take care babai:).
- just nak cakap aku sayang kau sahabat! bye , jaga diri .
- aku pun gelak dan cakap , mie kau jangan nak meroyan sangat dengan aku
- talian diputuskan . 




Okay . selepas itu , lepas kejadian tu , aku tergiang giang lagi :"(
mie kau sahabat aku . Sampai aku mati .

Assalamualaikum


sekadar luahan , tolong jangan terasa , sekarang ALHAMDULILLAH , aku bahagia dengan Zainul Azman Hasani :)
Dan mempunyai kawan kawan yang baik :) , Sahabat yang baik :)

- Simpan JADI kenangan-

mie kau tahu , "dia" baik dan sayang aku mie , betul cakap kau , aku harap aku bersama dengan "dia" mie . :)
betul cakap kau aku akan jumpa orang "lain" yang boleh jaga dan bimbing aku . alhamdulilah :") .
sekarang aku happy , kau jangan risau yea . :") .


aduyai , tak tahan mata . k lah sambung esok hehe .
salam ~

AL FATIHAH .

2 comments:

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat