CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 24, 2012

Nasi ayam today ! Handmade & mummade hehe

Assalamualaikum semua :)
Tadi berbuka puasa :) cik emy kenit ni bersama my lovely mum masak nasi ayam :)
Okay , ni lah salah satu feveret kitaorang satu family :) sekali masak memang licin hehe .
Biasa lah air tangan "mak" tiada tandingan nya , so emy tolongla sikit sikit hehe . Emy boleh dikatakan baru belajar nasi ayam ni hehe :)
Okay , sup emy buat hehe , ayam & sambal my mum hehe :P .
Yummy , licin lepas makan tadi , kenyang , dan bersyukur sangat , thanks mak ! sayang mak ! sayang ayah , sayang semua hihi <3

okay . Walking picture hee .


ayam :)
sebelum di goreng hehe :)


ayam tengah digoreng :)



menghiasi pinggan haha :P



memotong ayam by mama :) hehe
( aku capture jela ) haha


view 1




view 2


view 3
okay , ayah aku suka salad 
dan sayur banyak banyak hehe :)



hehe :) 
yummy !


hidangan berbuka hari ni:)
sampingan 
-karipap dan keria-
hehe :)
-kenapa ada "paper"-
makan sambil membaca haha :P
(bagus:P)
( eh makan takley bacalah
mak emy letak sebab kami ni
comot makan hihi ) 
kantoii . 


okay , alar kadar cukup kan hee :)

gambar sup yang emy buat , tertinggal
tak sempat upload :")
tapi 
gambar atas tu la
SUP nya hehe :)
( mak kata okay , good try haha)
koyaaa :P 
aku rasa entah bese je haha

:-))

thanks sudi baca ^^,









1 comment:

  1. mmg sdppp he3 ...
    mak dan kau masak terbaik hi3...

    ReplyDelete

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat