CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 09, 2013

Kembali ! :)

Assalamualaikum semua :) . Haa , tajuk entry emy tuu , haa tengok tuu , apa tu ? "kembali" , apa yang kembali nya ? it's mean ! . IM BACK ! hihi alamak ngade lebih budak ni huhu . Sekian lama emy tak aktif berblog macam tahun lepas . Now macam takde apa nak di kongsi , tapi bila tengok balik kawan kawan blogger masih ada komen , singgah . Rasa macam meriah balik , THANKYOU A LOT GUYS ! , awak semua kembalikan mood emy yang dah luntur ni . Hidup yang banyak naik turun nya , jadi tak sempat nak update eh ada ke yang nak tahu pasal emy , ish poyo minah ni hee ~ Emy akan cuba perbanyakkan apa yang patut , just berblog ni sebagai hobi je , tak serius pun , if one day jadi satu bahan serius , emy akan cuba teruskan , sebab emy minat sangat menulis :) , jika emy ada banyak salah dan silap dalam penulisan , harap tegur yaa :) Emy sedia terima segala teguran , pujian (eeiyuuu apa emy ni, koya sangat) hehehe . Alaa gurau gurau je :D . emy akan war war kan perkara yang latest dan menarik lepas ni di blog , in sha Allah , mana tahu dapat berkongsi ke kan ? Dan emy juga akan lawat kawan kawan blogger , bila ada kesempatan masa :) emy akan FOLLOW & FOLLOW BACK ! . akan komen di entry anda :) . So kita jadilah blogger yang bersaing sihat k ? :) emy sangat mengagumi HANIS ZALIKHA , IRINE NADIA , DENA BAHRIN , MARIA ELENA , LYSSA , dan ramai lagi ( oppss sorry kalau silap eja nama :') ) Dan kawan kawan blog yang lain , entry korang sangat awesome ! then blog comel comel .Memang menarik minat :)

DI SINI EMY NAK UCAPKAN :)

SELAMAT BERJAYA KEPADA BLOGGER SEMUA ! 
yang dah lama :)
yang masih baru :)
yang baru nak "buat blog" :)
yang "tulis kadang2 tak" hehe :)
yang "tulis selalu" :)
kamus semua AWESOME LAH ! 

k , terima kasih tau , sudi singgah , komen , dan follow :)
jumpa lagi
SALAM ^^

2 comments:

  1. :) dear sis,,u has been tag,.^^
    http://zassdhiey.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear :) , i be done comment ! hee .

      Delete

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat