CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, May 25, 2013

Hanis Nur Iman Binti Harun :)

Haa , siapakah Hanis Nur Iman tuu ? dia ialah cucu bongsu kepada my grandma and grandad yang bongsu setakat ni hee , yang latest la , dulu adik emy yang berusia 15 tahun tuu yang jadi bongsu last ,now dah delivery yang "baru" hehehe , anak pak ude emy , Umur baru 4 bulan , comel , debab , tembam sangat tau ! geram geram ! , Dekat 6 tahun jugak tak jumpa pak ude dengan mak ude , dorang busy sangat , so semalam , dorang bermalam lah dekat rumah emy,and first time la emy tengok Hanis babam ni hehe . Ibu dia cakap iras iras muka emy hahaha koyanyaa :P , mak cakap muka hanis ikut muka emy kecik kecik hehehe . ok fine , koya la banyak banyak emy hahaha . Ngok ngek la emy ni , dah melalut ke lain pulak . Takmau cakap banyak banyak , jom tengok Hanis bambam emy ni :D

"dia tidur sehari semalam je" , rindu dah kat "dia" hmmmm :')

kaklong rindu HANIS !! , nak cium2 lagi gegege ~



Hanis comel !
alamak tangan koi haha



nomey nomey :)


Hanis tengah tidur ! :)


dia suka sangat ! hee


dia tengah "tengok"
hanis "SENIOR" 
haha



haa , gedik ! :P



mata besar ! suka :)



Suka dia maklang pegang dia ek :)
Kaklong rindu nak peluk cium hanis :')




:)


comel ! 



Emy dan Hanis !
hihihi :P



6 comments:

  1. alolo. comelnyaaa. tembam pipi tu macam diminta ditarik-tarik je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee , ciksmile , meh la sini , tarik pipi hanis tuu :P

      Delete
  2. gream je tgk pipi diaa... heee~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tembam kan ? emy pun geram , tp dia dah balik KL , hee , rindu hanis :')

      Delete
  3. alolo comeynya hanis. nk geget je pipi tembam dia tu. agagaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha , syahirah , geget la . :P comel kan ? hee

      Delete

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat