CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 04, 2011

my cutety bestie . luv youu hunny

assalamualaikum semua :) . haa , hari ni nak cite sal kawan esya ni . dea dari tuaran sabah . ^^, nama dia nur haslinda jumaidin . dia berusia 20 tahun , cute sangat , baik , peramah , happy go lucky :) , pandai amik hati . :) semua orang mesty suka dia , esya kenal dea pun kat FACEBOOK jea ^^, tapi cam da kenal kat lua yelah facebook ni kan , untuk kita LUAS kan pencarian kawan :) . bukan cari benda lain tau ingat tuh hehehe . saya nak cita , coz dea ni bagi esya sahabat yang sangat menyenangkan ^^, lin syg kamuu sgt2 bhaa :) . hehehe , nanti kita jumpa okay sankx :) hehehe , da macam kapel lak HAHAHA . 

ni pic dea , sangat2 comel kan ^^, 

haslinda 


haslinda ( lin )

 adnilsah ( haslinda)



cute kan dea :)


lin & her mummy ^^,


my cutety frenzzz ^^,


nur haslinda jumaidin 

apa apa pun kita tetap kawan ya hunn ! hehehe :)

sayank kam0o lebih :D



2 comments:


  1. My sweet friend, very nice and interesting you site.
    When you want to take refuge in good ballads of yesterday, today and forever in all languages and genres I invite you to visit my blog and listen me.
    From this Saturday October 22th I share five female singers from Malaysia and five from Indonesia.

    http://baladasmp3.blogspot.com

    I am a broadcaster of Argentina.
    Best regards from Rosario-Argentina
    Albert.

    ReplyDelete
  2. alberto : . thanks for your comment . :) . oh really ? . im glad to hear that . ^^, . i will visit your blog soon . :) . thanks again okay .

    ReplyDelete

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat