CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, August 03, 2013

Assalamualaikum , dan Selamat Hari Raya Aidilfitri :)


                                                SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 

Hai semua warga blog :) . Dah lama rasanya emy tak update blog ni , bersawang dah haa . Huhu . Okay , macam tahun lepas emy banyak update , dan ada entry untuk hari raya dan puasa kan ? tahun ni tak sempat buat "bulan puasa" punya . Sebab busy sangat sangat :') . Tapi , ni ada kesempatan dapat lah buat entry "RAYA" yeayy ! hee . oppps terOver pulak , puasa tak habis lagi emy oiii!!

Tinggal beberapa hari lagi kita akan meninggalkan bulan Ramadhan yang mulia ni . Rasa sedih je . Sebab bulan Ramadhan adalah bulan yang penuh keberkatan , bulan yang paling banyak kita boleh kumpul pahala , in sha Allah dengan izin Nya kan :) .

Jadi setelah sebulan kita berpuasa , menahan lapar , dahaga dan nafsu kita . Maka sampai lah kita pada hari KEMENANGAN kita , iaitu HARI RAYA AIDILFITRI .

Di sini emy ingin memohon ampun dan maaf pada semua , terutamanya yang mengenali diri ini . Cik Nurul Aminatul Aisya ( Emy Aisya ) , keluarga dan kawan kawan semua , jika ada salah silap , terkasar bahasa , terlepas cakap , terhamun , tersombong , terlebih , terOver or yang tak baik tu , harap di ampun kan ya :') . Kosong kosong k . Emy pun dah maafkan semua nya . Jadi kita muhasabah diri jadi lebih baik . In sha Allah
.
Comel kan budak budak ni ? 
haa , kita jadi cam dorang la :)
eratkan Silaturahim ^^ Khas untuk : 

ahli BLOGGER :) 
Family :)
Kawan kawan :)            ASSALAMUALAIKUM 
                                :-)

No comments:

Post a Comment

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat