CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 26, 2013

Roti Jala , nyum nyum

Assalamualaikum semua , sihat kah ? emy harap semua sihat k , emy ni je , demam tahap apa tah , flu+ cough , panas badan , tapi emy gagahkan jua hahaaha , jap lagi kul 1 petang , emy nak pergi hospital , yang tersayang nak hantarkan , dia cakap kritikal demam emy ni , berkali kali menolak , tapi dia still nak bawa juga , so emy ikut je la :') , orang sayang kita , Alhamdulillah . Haa , ni nak cerita pasal demam ke pasal entry , haish emy ni , selalu lari pada topik ,.

ROTI JALA 

anda suka ? saya pun suka , lagi lagi kalau cicah kari , perggghh , terangkat seyhh . Hari ini mak dan emy buat sama sama roti jala yang customer order , untuk buat katering . So , kalau rasa rasa berminat boleh la order sekali :P , tapi setakat ni area TEMERLOH PAHANG sahaja yaa . In sha Allah , kalau ada waktu kelapangan , dan puasa makin hampir , tempahan kueh raya pun , hendak di bikin hehe . Nak tengok rupa roti jala EMY dan My MUM .

taraaaaaaaaaaa :)



Ada yang order + boleh buat kuah kari terus :)
boleh order roti jala sahaja :)

Rasanya , saya pasti anda teruja !
aceceyy , pomot lelebih lak kan ? :D 

okay lah , out dulu , nak bersiap hantar roti jala dan ke hospital :)
Assalamualaikum
terima kasih sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat