CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 15, 2012

dunia fotografer , insyaALLAH tercapai .

assalamualaikum semua , lama dah tak update blog ni , bersarang dah , tak tahu jadi macam mana . hehe .
dah jadi tak berapa reti nak "kendalikan" hehe .
tak mahu cerita panjang panjang , ringkaskan cerita . nak cerita pasal Dunia Fotografi .
Saya tahu ramai yang minat kan ? saya pun hehe , cuma saya takde camera DSLR , just CAMERA DIGITAL jea saya gunakan . saya suka ambik gambar . just "suka suka" :) . tapi minat dalam bidang ni , cuma kurang GALAKAN jea dari keluarga , KEMAHIRAN DAN ASAS tak dapat di mana mana lagi ,tapi saya cuba buat suka suka , amik gambar , saya tahu memang gambar yang saya amik tak berapa "menarik" tapi tak salahkan cuba ? merealisasikan ANGAN ANGAN ^^, walaupun hanya tatapan sendiri :)
disini saya nak kongsikan sedikit gambar2 yang saya amik secara tidak sengaja hehe
kalau sudi nilai la . dan TERIMA KASIH banyak banyak . jika ada yang sudi komen :)

Tak Salah Jika Kita Berangan
Jika Disulami Dengan Usaha :)
INSYAALAH ^^,


Cute kan ?


delyybird :P




delyybird :P



keyboard ku hahaha (kantoi tak bersih)


samsung :)




samsung Champ :)


kulit majalah :)





semua ni hanya cita-cita 
Wishlist saya memang nak sangat dapatkan DSLR
INSYAALLAH . :)
jika anda berminat 
Teruskan ^^,
mungkin anda juga ada bakat terpendam 

okays

terima kasih

ASSALAMUALAIKUM 

^^,

4 comments:

  1. teruskan usaha ,sy pun minat jugak tapi gitu2 jew lah . .heehe

    ReplyDelete
  2. hehe . thanks najwa , awak pun keyh :) chaiyok2 , maybe awak akan jadi fotografer terkenal kan? sape tahu ^^,

    ReplyDelete
  3. welcome ,tapi sy kurang pendedahan bab2 nie . .haha

    ReplyDelete

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat