CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 24, 2016

Berhabuk nya blog ni , fuhh fuhh !

Assalamualaikum semua , Hai Hai ! (lambai sikit) ada orang lagi tak ni ? ada kann hee . Lama dah emy tak login blog ni , sobs sobs sedihnya , maklumlah busy , maklumlah internet limited ,maklumlah banyak maklum lah hahaa . Emy ambil kesempatan taip sepatah kata dekat blog ni , sebab pinjam wifi orang hukshuks , rasa kekok pula menaip ni , rasa macam bercelaru pula . Emy online balik , sebab check blog , masih ada yang sudi singgah , sudi komen , ada yang add facebook emy ,sebab ingatkan emy masih aktif berblog tanya info semua , emy terkejut sangat . Alhamdulillah rupanya blog boleh jadi satu momentum untuk emy , aceceh ayat mementu pulak . Okay la , last emy update entry , post tak silap tahun 2014 kan ? lama kan ? tula lama . so kalau ada masa lagi emy akan jadi rajin balik la macam dulu , IN SHAA ALLAH . ehh lupa pula , apa khabar agaknya rakan rakan blog emy yea . nak mention , beberapa je ingat jangan marah eh nanti emy check balik satu satu emy mention then promot blog awak awak semua yang mana masih aktif tu tau , siapa rindu emy ? angkat laptop !! hehehe . kalau rasa ingat lagi , komen la dekat bawah okay . Sekian dulu untuk update sekalian kali untuk tahun 2016 , banyak lagi emy nak cerita , macam macam kisah sebenarnya , so nantikan okay . Okay la sampai sini jelah yea . Assalamualaikum , Take care ! :)

take care buah hati uhuks :D 
MHNBA 

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat