CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 30, 2014

Mr Love & Mrs Love

Muhammad Hairul Nizam 
^^,
You're special to me in every way , 
Thankyou for being who you are 

I'am completely in love with you :) 

Maybe I'm lucky,
because it's  hard to believe ,
that somebody like you,
would end up with someone like me . 


Thats story beginning :D

kenal dah lama , berkawan dah lama , then bersahabat :)
tapi time tu masing masing punya pasangan , 
k , kita contact just ada ada je :)
berkenalan , 
Dan jujur , tak pernah ada rasa cinta pada awak hehe :3 
Rasa sayang sebagai kawan tu jujur memang ada . 
Tapi , 
sejak ,
perasan yang semua awak buat , 
marah , tegur saya semua , 
saya nampak yang 
awak sayang saya ^^ 
K , susah sebenarnya saya nak sayang awak . heeww
tapi akhirnya berjaya !
Dan , awak buat saya sayang awak sangat sangat sekarang ! 
Love you nizam !
Cinta saya pada awak , mungkin tak sama dengan yang lain , 
sebab ianya berlainan :')
Terima kasih terima saya seadanya
keluarga saya :)
Temani saya , saat saya sedih , saat jatuh bangun semasa study , 
semasa ayah tiada , 
awak sentiasa ada bersama saya , 
itu yang saya takkan dapat lupa sampai bila bila . 

Tanpa dirimu 
ibarat tanpa udara , 
sukar bernafas ,
Hadir dirimu 
memberi senyuman
senda guraumu , menyenangkan
kejujuran , dan keikhlasan terpancar :)
Mungkin , kita sama sama masih "malu"
yes , still malu 
taktahu kenapa , hehe
but . 
You're special to me . 

walau jarak memisahkan , tapi kita takkan terpisah :)

Muar , Johor
Temerloh , Pahang 








Please , always with me :)

No comments:

Post a Comment

wishlist :-)

Bahagia Dunia Dan Akhirat